Tetoválás kezelése!

Mielőtt tetováltatni jönnél figyelned kell pár dologra!

- Már előző nap este, és aznap reggel a tetoválás utókezeléséhez is szükséges Bepanthen krémmel vékonyan bekenheted azt a felületet ahová a tetoválásod kerülni fog.
- Egyél rendesen, ne éhgyomorral tetováltass!
- Ne fogyassz előtte alkoholt. Az alkohol tágítja az ereket, ezért vérzékenyebb lehetsz, és a bőröd is nehezebben veheti a festéket!
- Ha nyáron tetováltatsz figyelj rá, hogy az érintett felület ne legyen leégve a naptól!

Amire szükséged lesz a kezeléshez:

- BEPANTHEN kenőcs
(Kizárólag ez a kettő! Mással kenni TILOS!!!)
- Antibakteriális szappan (pl: Clarasept)
- háztartási fólia (folpack)
- ragtapasz
- papírtörlő

A kezelés folyamata:
- Az első két nap:
Amikor kész a tetoválásod lefóliázza a tetoválód. Ezt a fóliát 2-4 óra múlva leveheted. Mosd meg a tetoválásod antibakteriális szappannal (pl :Clarasept).

Fontos! Jó alaposan mosd meg a tetoválásod, és öblítsd le (ne áztasd), hogy semmi ne maradjon rajta a szappanból vagy a lemosni kívánt, testnedvvel keveredett festékből, amit a bőröd dolgoz ki magából. Töröld szárazra. Lágyan és vékonyan kend be a Bepanthen krémmel, majd fóliázd le újra!
A fólia alá jó ha egy összehajtogatott papírtörlőt odafogatsz, ügyelj rá, hogy ne lógjon bele a tetoválásodba. A tetoválásod leginkább az első két napban levedzhet (akár egy horzsolás), az alátett zsebkendő vagy papírtörlő ennek a levedzésnek a kellemetlen mellékhatásait kívánja enyhíteni. Ezt a fóliázást az első két napban 4-6 óránként ismételd meg.

A második-harmadik nap után:
Már nem kell leragasztanod, lefóliáznod a tetoválásod!!! Elég ha lágyan egész vékonyan bekened Bepanthennel. Napi 3-5 alkalommal kell krémezned.

4-5 nap után elkezd majd hámlani a tetoválásod, nem kell tőle megijedni, EZ A TERMÉSZETES FOLYAMAT! Körülbelül 10-14 nap mire teljesen begyógyul.

Amire ügyelned kell:  Ne hanyagold el a krémezést, mert kiszáradhat a tetoválás, de az is baj, ha túlkened, próbáld megtalálni a középutat.
- A GYÓGYULÁSI IDŐ ALATT NE MENJ SZAUNÁBA SZOLÁRIUMBA, NE NAPOZTASD, ÉS NE VAKARD, még ha viszket sem! A varrt tilos leszedni, várd meg, míg magától leesik!GYÓGYULÁS UTÁN!!! amennyiben napra/szoláriumba mész, használj minél magasabb faktorszámú naptejet!

A tetoválásokra 2 hónap garanciát vállalunk, ha ennél hosszabb idő elteltével jelzed, hogy korrigáltatni szeretnél benne valamit, akkor azért legalább az alapárat el fogjuk kérni tőled.Amennyiben a kezelést nem tartod be, és nem megfelelően gyógyul a tetoválásod, minden felelősség téged terhel.